DESPRE    NOI

CE SERVICII VA OFERIM?

Asiguram servicii de curatenie impecabile, folosind echipamente profesionale cu un consum limitat de solutii si substante chimice.

  • Aparatura de ultima generatie in domeniul serviciilor de igienizare si curatenie;
  • Produse de curatat profesionale si ecologice, certificate care respecta normele Uniunii Europene.
CURATENIE REZIDENTIALA
CURATENIE BIROURI
CURATENIE SPATII COMERCIALE
CURATENIE DUPA CONSTRUCTII/ RENOVARI

Firma de curatenie Elena si Fabiana va pune la dispozitie oferte flexibile de servicii de curatenie adaptate cerintelor d-voastra. Prin calitate, seriozitate si profesionalism, dorim sa punem bazele unei colaborari de durata, care sa va aduca de fiecare data atmosfera de prospetime si curatenie pe care o doriti. Misiunea noastra este de a oferi servicii de curatenie profesionala, bazate pe nevoile clientilor nostrii si scopul dezvoltarii unei relatii de lunga durata. Vrem ca prin pofesionalism si flexibilitate fata de dorintele clientului sa demonstram ca problema curateniei e rezolvata. Avand o experienta in acest domeniu, avand echipamente de ultima generatie ne angajam sa reimprospatam sedii, cladiri, birouri, spatii industiale sau resedinte.

Credem in curatenia perfecta a fiecarui spatiu si vrem ca clientii nostri sa fie multumiti de serviciile noastre.

SERVICII    PROFESIONALE

DE CURATENIE IN JUDETUL SUCEAVA, BOTOSANI, NEAMT SI IMPREJURIMI

Cerere oferta!

Pentru o evaluare gratuita sau orice nelamurire legata de curatenia la domiciliu in Suceava sau imprejurimi, contactati-ne!